JAVNI POZIV ZA UKLJUČENJE U PROJEKT

INTEGRALNO UPRAVLJANJE KVALITETOM U DESTINACIJI BRAČ

Turistička zajednica Grada Supetra i Turistička zajednica Općine Bol u suradnji s tvrtkom Feel IQM d.o.o. započela je s provođenjem projekta Integralnog upravljanja kvalitetom.

Projektom IQM Destination BRAČ potiče se kvaliteta na području cijelog otoka Brača, integriranje lokalnih proizvoda u turizam, razvoj destinacijskih proizvoda, povezivanje subjekata u cilju ukupnog zadovoljstva turizmom od strane gostiju i stanovnika destinacije. IQM Destination BRAČ konceptom provodi se monitoring, postavljaju mjerljivi ciljevi, savjetuje se dionike u destinaciji kako unaprijediti cjelovitu destinacijsku kvalitetu, lokalnu autohtonu priču, domaće kvalitetne proizvode, kulturu destinacije i stavlja u fokus gosta koji destinaciju doživljava u cijelosti. Temeljem navedenog, predlaže se izrada destinacijske knjige standarda IQM Destination BRAČ, naime, odgovornim turizmom i održivim turizmom promiču se temeljne vrijednosti destinacije, a poseban je naglasak na kvaliteti života stanovnika u turističkoj destinaciji.

U projekt IQM Destination BRAČ mogu se uključiti svi koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (ugostiteljski objekti, hoteli, privatni iznajmljivači, kampovi, OPG-i, udruge, turističke agencije, atrakcije i dr.). Nakon prijave na javni poziv slijedi posjeta prema planu obilaska, te individualni savjeti o marketinškim aktivnostima u cilju poticanja izvrsnosti i umreženosti.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane turističke subjekte koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma na području Grada Supetra i Općine Bol da se prijave na sudjelovanje u projektu. Sudjelovanje u projektu se ne naplaćuje dionicima projekta. Prijave se primaju na e-mail tz@bol.hr do 15.03.2021 . godine.

Molimo Vas u prijavi navedite sljedeće podatke:
1. Ime i prezime osobe koja prijavljuje
2. Naziv tvrtke/subjekta
3. Djelatnost kojom se bavite
4. Adresa na kojoj se objekt nalazi
5. Kontakt e-mail
6. Kontakt telefon
7. Web adresa ili link ukoliko promovirate svoju djelatnost putem mreža TripAdvisor, Booking, AirBnB, ostalo.
8. Naziv na društvenim mrežama ili link ukoliko promovirate svoju djelatnost putem mreža Facebook, Instagram, Youtube.

Slanjem prijave za sudjelovanje u projektu pristajete da se Vaši podaci koriste u svrhu promocije, umrežavanja i unapređenja kvalitete usluge u destinaciji, a ukoliko više ne želite primati informacije, molimo Vas da nas obavijestite na e-mail tz@bol.hr Prikupljeni podaci bit će korišteni isključivo tijekom provođenja projekta. Sve informacije vezane uz obradu osobnih podataka možete dobiti slanjem upita voditeljima projekta na gore navedenu e-mail adresu. Sudionici u svakom trenutku mogu povući ovu privolu u kojem slučaju se voditelji projekta dužni izbrisati sve prikupljene osobne podatke sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, nacionalnom zakonodavstvu te internim pravilnicima o zaštiti osobnih podataka.

Srdačan pozdrav!
Markito Marinković
direktor