Veliki interes za Edukativnu radionicu

Iznenađujuće i neuobičajeno za bolske prilike, ali trebalo je donositi dodatne stolice na edukativnoj radionici održanoj u četvrtak prije podne u Domu kulture za privatne iznajmljivače.Njih četrdesetak došlo je poslušati Anamariju Cicarelli iz Interliga, savjetovališta za obiteljski smještaj.
Puna tri sata nazočni su pažljivo slušali mnoge zanimljivosti, ali i savjeta vezano za punjenje apartmana. Čuli smo, na primjer, da nam 48 posto gostiju dolazi s partnerom, a tek 4,3 posto su samci. Više puta  vraćaju se u istu destinaciju, njih 50 posto, a najviše ih dolazi, 44 posto, putem interneta …
Za Internet oglašavanje bitno je voditi računa o kvaliteti slike, kako bijela posteljina ostavlja bolji dojam, snimati treba po sunčanom vremenu, koristiti panoramske kamere, da promotivni filmovi nisu duži od jedne minute …
Nemamo dovoljno prostora da bi prenijeli sve savjete, a govorilo se i o zakonskim obvezama iznajmljivača. Čini nam se da su mnogo propustili oni što nisu došli u Dom kulture.
– Mi smo kao organizatori iznenađeni velikom posjetom, a to nas veseli i obvezuje da nastavimo sličnim edukativnim radionicama – priznao nam je nakon sastanka direktor TZO Bol Markito Marinković.

Preneseno sa: boljani.info