Poziv na edukaciju

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije organizira u suradnji s agencijom AdProfis novi ciklus edukacija s ciljem povećanja prodaje turističkih proizvoda uz pomoć Internet marketinga…

Poziv na prvu edukaciju novog edukacijskog ciklusa
«INTERNETOM DO GOSTIJU»

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije organizira u suradnji s agencijom AdProfis novi ciklus edukacija s ciljem povećanja prodaje turističkih proizvoda uz pomoć Internet marketinga. Edukacije su namijenjene turističkim agencijama i malim obiteljskim hotelima, a sudjelovanje je besplatno.

Tema prve edukacije je Internet marketing strategija za turizam. Na edukaciji ćemo objasniti segmentaciju tržišta i kreirati ćemo profil gosta za različite turističke djelatnosti. Također ćemo dati niz savjeta kako odabrati učinkovite Internet marketing kanale, te kada se oglašavati na kojem kanalu i sa kolikim budžetom.

Predavači Tanja Vuković i Marina Kovačević su eksperti za internet oglašavanje s preko 10 godina iskustva, autori su prve knjige o oglašavanju na internetu u turizmu Internetom do gostiju, certificirani su Google partneri i rade kao marketing konzultanti za poduzetnike na projektima Europske komisije.

Mjesto održavanja:     Hotel Park, Hatzeov perivoj 3, Split
Vrijeme održavanja:   srijeda 15.02. od 12h do 15h (sa pauzom za coffee break)

Molimo da potvrdite vaš dolazak uskoro putem maila ad@adprofis.com jer je broj mjesta ograničen.