23. ITF CRO 2020.

Na 23. ITF CRO 2020. međunarodnom festivalu turističkog filma i ekologije, film Naše bolske priče – Iznamljivači (1’40“) nominiran je u međunarodnoj konkurenciji za neku od festivalskih nagrada.

Festivalskoj publici film će bit prikazan u četvrtak, 12. studenog 2020 između 16 i 18 sati, a nagrada dodijeljena na ceremoniji završne svečanosti manifestacije, u petak 13.studenog, u Hotelu President Solin, s početkom u 19 sati.

Nominacija za 27. GOLDEN INTERSTAS 2020:
Potaknuti izvrsnošću i kvalitetom projekta, sa velikim zadovoljstvom Vas želimo informirati; Međunarodno Povjerenstvo turističkih novinara, također na inicijativu g. Strikomana, predlaže kandidaturu Turističke zajednice Bola za prestižnu međunarodnu turističku nagradu GOLDEN INTERSTAS 2020. Kandidatura se obrazlaže; za vrlo kreativna profesionalna postignuća i izvrsnost u prezentaciji bogatstva turizma, tradicijskih vrijednosti, kulture… Bola. Time i postignuće respektabilnih rezultata, unatoč svim ovogodišnjim problemima sa koronavirusom. Ocjena je da ste time dali i zapaženi doprinos ukupnosti turizma Otoka Brača, ali i Županije Splitsko-dalmatinske, a time i Hrvatske u cjelosti.