Edukacija: Internetom do gostiju VI

TZ splitsko-dalmatinske županije objavljuje poziv na šestu i posljednju edukaciju za turističke agencije i hotelijere, srijeda 22.03. od 12h do 15h u Splitu, hotel Park, Hatzeov perivoj 3.

Poziv na šestu edukaciju
«INTERNETOM DO GOSTIJU»

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije organizira u suradnji s agencijom AdProfis ciklus edukacija s ciljem povećanja prodaje turističkih proizvoda uz pomoć Internet marketinga. Edukacije su namijenjene turističkim agencijama i hotelima, a sudjelovanje je besplatno.

Tema šeste edukacije je Last minute prodaja. Na posljednjoj edukaciji u ciklusu biti će riječi o Last minute otkazima rezervacija, te kako popuniti te termine pomoću različitih Internet marketing metoda poput Email marketinga, Google oglašavanja i drugih. Poseban naglasak staviti ćemo na Mobilno oglašavanje odnosno oglašavanje gostima koji su već u blizini destinacije, te ponudu gledaju na mobilnim uređajima.

Predavači Tanja Vuković i Marina Kovačević su eksperti za internet oglašavanje s preko 10 godina iskustva, autori su prve knjige o oglašavanju na internetu u turizmu Internetom do gostiju, certificirani su Google partneri i rade kao marketing konzultanti za poduzetnike na projektima Europske komisije.

Mjesto održavanja:              Hotel Park, Hatzeov perivoj 3, Split

Vrijeme održavanja:            srijeda 22.03. od 12h do 15h (sa pauzom za coffee break)

Molimo da potvrdite vaš dolazak uskoro putem maila ad@adprofis.com jer je broj mjesta ograničen.

Srdačan pozdrav,
Marina Kovačević
Direktor