585 Club otvara 21.07.

21.7. Opening Night – La Fiesta Show kluba 585 u Bolu u blizini Zlatnog rata…

Smješten samo 5 minuta hoda od “špice” Zlatnog rata, u tišini borovine, Club 585 nova je destinacija za vruće ljetne noći. 585 Vam nudi zabavu u zatvorenom, ali i prostrani otvoreni dio kluba sa prostranim separeima i lako dostupnim šankom. Uz logičan support vrhunskog sound & light sustava, od samog otvorenja u srpnju 2017., najavljujemo Vam gostovanja najvećih svjetskih DJ imena te svakodnevne mainstream house programe, začinjene plesnim i scenskim performanceom.

21.7., na grandioznom otvorenju, u sklopu programa La Fiesta, u goste dolazi DJ Javi Reina, rezident popularnog kluba Privilege na Ibizi.

Ovaj jedinstveni spoj glazbe, plesa i performansa koji nosi u sebi poruku uživanja u životu samo je najava originalnog programskog koncepta koji nam 585 club priprema za sezonu 2017.

U istoj noći, jedinstven spoj modernog i tradicionalnog pokazat će Miguel Lara, virtuouz čije izvedbe na električnoj violini savršeno dišu u spoju vrhunskog clubbinga i mirisa borovine, koja već sada simbolizira doživljaj kluba 585.

Na otvorenju će nas zabaviti i atraktivne performerice i fascinatni akrobati iz cirque du soleil uz glamuroznu kostimografiju i scenografiju.

Kroz ljeto nam u 585club dolaze još mnoga zvučna imena poput Paola Barbata, David Moralesa, The Shapeshiftersa, urnebesnog koncepta Zoo project i još mnogih drugih iznenađenja koja nam 585 club priprema!